Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvetin içinde görmek

Rüyada küvetin içinde görmek

Rüyada küvetin içinde görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küvetin içinde gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada küvetin içinde su görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada küvetin içinde görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada küvet içinde balık görmek hüsrana uğrayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işarettir.

Rüyada su dolu küvet görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada dolu küvet görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küveti temizlemek hayırlı ve güzel günler göreceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kan dolu küvet görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada altın küvet görmek büyük bir özgüven kazanacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments