Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvet doldurmak

Rüyada küvet doldurmak

Rüyada küvet doldurmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalettir.

Rüyada küvet doldurmak gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Rüyada küveti doldurmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada küveti su doldurmak hayatının bir anda cennete döneceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada küvet doldurmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek küveti görmek şansın önünün kesileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada küvete sıçmak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada küvet temizlediğini görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz küvet görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hastalanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada küvet görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevgi göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments