Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini küvette görmek

Rüyada kendini küvette görmek

Rüyada kendini küvette görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, huzurunun yerinde olacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalettir.

Rüyada kendini küvette gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Rüyada küvet doldurmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Rüyada küvet temizlemek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada içi su dolu küvet görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada küvet yıkamak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada boş küvet görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada küvette su görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, huzurunun yerine geleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada banyoda küvet görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada kırık küvet görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments