Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvete işediğini görmek

Rüyada küvete işediğini görmek

Rüyada küvete işediğini görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, küs kimselerin barışacağına inanılır.

Rüyada küvete işediğini gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada küvete işediğini görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada küvette kan görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, sorunların hallolacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bebek küveti görmek çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Rüyada kirli küvet görmek sıkıntıların büyüyeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada küvette olduğunu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küvete yatmak tatsız durumlar yaşanacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada küvette banyo yapmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada küvette su görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments