Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli küvet görmek

Rüyada kirli küvet görmek

Rüyada kirli küvet görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, bol muhabbette olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli küvet gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya başarılarınızı gözden geçirerek yeni şeyler bulmak veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kirli küvet görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küvette duş almak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, rahatının kaçacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küvette görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada banyo küveti temizlemek kalben çok rahat edileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada küvette ıslanmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada küvete yatmak eksiği kendinde bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına işaret eder.

Rüyada köpüklü küvet görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada küvette kan görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments