Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvette su görmek

Rüyada küvette su görmek

Rüyada küvette su görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kudret ve destek olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küvette su gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada su dolu küvete girmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu küvet görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işaret eder.

Rüyada içi su dolu küvet görmek gelirinden yana memnun olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada küvet dolusu su görmek kazancında da artış meydana geleceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küvetin içinde su görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küvette su görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet eder.

Rüyada küveti su doldurmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada küvet yıkamak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments