Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvete yatmak

Rüyada küvete yatmak

Rüyada küvete yatmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, en tepkedeki kimse olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada küvete yatmak gördüyseniz:

  • Sanatsal, duygusal veya işle ilgili planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyebilir.

Rüyada küvette yatmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, eski bir davanın tekrar açılacağına tabir olunur.

Rüyada küvete yatmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada boş küvete girmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Rüyada küvete işediğini görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Rüyada kirli küvet görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küveti doldurmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada küvette balık görmek kişinin afiyette kalacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada küvet dolusu su görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments