Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından kaçmak

Rüyada arkadaşından kaçmak

Rüyada arkadaşından kaçmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşından kaçmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada arkadaşınla köpekten kaçmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşından kaçmak ruh sağlığının bozulacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kaçmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşından kaçmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşla kaçmak işlerinde verimin artacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarından kaçmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaştan kaçmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlardan kaçmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments