Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun sürüsünden kaçmak

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek koyun sürüsü görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun sürü görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü koyun görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, rütbe edineceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Rüyada koyun ve inek sürüsü görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada koyun sürüsünün içinden geçmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, doğru yolu bulacağına rivayet eder.

Rüyada çoban ve koyun sürüsü görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments