Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kutuplarda görmek

Rüyada kendini kutuplarda görmek

Rüyada kendini kutuplarda görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, rakipleri mağlup edeceğine inanılır.

Rüyada kendini kutuplarda gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Rüyada kutup ayısı öldürmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Rüyada kutup görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kutup ayisi görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kutup ayısı görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutuplara gitmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet eder.

Rüyada kutupta olmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutup ayısından kaçmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kutup yıldızını görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments