Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden gül almak

Rüyada askerden gül almak

Rüyada askerden gül almak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada askerden gül almak gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Rüyada gülümseyen asker görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden gül almak ters giden işlerin düzeleceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül yaprağı görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına alamet eder.

Rüyada bir buket gül görmek onların güvenini sarsacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elde kırmızı gül görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül kolonyası görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada gül resmi yapmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada kocasını gülerken görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments