Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir buket gül görmek

Rüyada bir buket gül görmek

Rüyada bir buket gül görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, terfi alacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada bir buket gül gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Rüyada buket kırmızı gül görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, evini ve ailesini unutacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gül buketi görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı buket gül görmek umutlarının kırılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada pembe gül buketi görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada buket gül almak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalettir.

Rüyada buket gül görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına inanılır.

Rüyada gül buketi almak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına inanılır.

Rüyada bir buket kırmızı gül görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayatının da düzene gireceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments