Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülümseyen asker görmek

Rüyada gülümseyen asker görmek

Rüyada gülümseyen asker görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada gülümseyen asker gördüyseniz:

  • Belli tercihlerinizin gerçekleşmesini sağlayabilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada gülümseyen asker görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada askerden gül almak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulur.

Rüyada güllü sabun görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, masa başı bir işe girileceğine, sürekli tartışacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede kırmızı gül görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi güleryüzlü görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül verildiğini görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir demet kırmızı gül almak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül fidanı sulamak başarıya giden yollarının açılacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments