Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutlama görmek

Rüyada kutlama görmek

Rüyada kutlama görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine inanılır.

Rüyada kutlama gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Rüyada kudüs şehrini görmek başarılarının sürekli olacağına, günbegün kötüleşeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede kutsanmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kudurmuş köpek görmek mevki edineceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güney kutbunu görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, tazeleneceğine işarettir.

Rüyada okulda kutlama yapmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutsandığını görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kudüsue gitmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutlama görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, zengin için yoksulluğa, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments