Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kudüs şehrini görmek

Rüyada kudüs şehrini görmek

Rüyada kudüs şehrini görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına yorulur.

Rüyada kudüs şehrini gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Rüyada kudüs şehrini görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kuzey kutbunu görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kısmetlerinin bol olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kutlama yapmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada kudurmuş köpek görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Rüyada kutlamaya gitmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kafasının rahat edeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada güney kutbunu görmek dualarının gerçekleşeceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutlama yapıldığını görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kutlama görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments