Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu elinde tutmak

Rüyada kuşu elinde tutmak

Rüyada kuşu elinde tutmak hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, yeni bir eve taşınılacağına işaret eder.

Rüyada kuşu elinde tutmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşu elinde tutmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak büyük üzüntüler yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada uçan kuşu tutmak hem de yeni mülkler satın alacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşu eliyle tutmak rahat bir hayata adım atacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanarya kuşu tutmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kötü yola sapmayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak kısmetlerinin ve şansının artacağına, onları koruyup kollayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments