Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küstüğün kişileri görmek

Rüyada küstüğün kişileri görmek

Rüyada küstüğün kişileri görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kendisine şifa olacağına, kazanç ve kar getireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küstüğün kişileri gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu kişileri görmek hırpalanacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada küstüğün kişileri görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara rivayet etmektedir.

Rüyada küs olan iki kişinin barıştığını görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Rüyada küstüğün kişinin evine gitmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments