Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşlarla uçmak

Rüyada kuşlarla uçmak

Rüyada kuşlarla uçmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Rüyada kuşlarla uçmak gördüyseniz:

  • Poziyonunuzu, imajınızı veya statünüzü değiştiren bir ilişki, ortaklık veya iş birlindeki bir değişiklik içinde aldatıcı etkileir barındırmasına rağmen ilerlemeniz için ihtiyaç dahilinde olabilir.

Rüyada kuşlar gibi uçmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kuşlarla uçmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada çatılardan uçmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalettir.

Rüyada yüzer gibi uçmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işaret eder.

Rüyada pencereden uçmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine inanılır.

Rüyada motorla uçmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada halıyla uçmak dini inançların güçleneceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir adamla uçmak imkân sahibi olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sorununu kolayca çözeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments