Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden uçmak

Rüyada pencereden uçmak

Rüyada pencereden uçmak parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, fesada bulaşacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden uçmak gördüyseniz:

  • Size, kendinizi iyi hissettirmeyecek şeyler yaptırmak için baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada pencereden uçmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere çıkarmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada açık pencereden bakmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden kar görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencere ve perde görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işarettir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencerede çiçek görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin penceresinden atlamak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, planların sarkacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments