Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşlara bulgur vermek

Rüyada kuşlara bulgur vermek

Rüyada kuşlara bulgur vermek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, zaaflarına kapılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşlara bulgur vermek gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Rüyada kuşlara bulgur vermek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bulgur satın almak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur ezmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur dağıttığını görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada un ve bulgur görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı dökmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments