Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abi ve abla görmek

Rüyada abi ve abla görmek

Rüyada abi ve abla görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, gelirinin çoğalacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada abi ve abla gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada abi ve abla görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada abla ve abi görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalettir.

Rüyada abla abi görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada abi abla görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada abinle evlendiğini görmek ruhen rahatlığa erileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun abini görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada abi düğünü görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada öz abiyle evlenmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments