Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyle öpüşmek

Rüyada abiyle öpüşmek

Rüyada abiyle öpüşmek bol dua edeceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına tabir olunur.

Rüyada abiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Rüyada baba abi görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada abi ölmüş görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abiyle evlenmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada abi ve babayı görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada abiyi dövmek sağlık sorunları yaşanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öz abiyle kavga etmek sorunların teker teker çözüleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun abini görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, şifa ve moral bulacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada ölen abini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments