Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğumuz kişiyi görmek

Rüyada küs olduğumuz kişiyi görmek

Rüyada küs olduğumuz kişiyi görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına inanılır.

Rüyada küs olduğumuz kişiyi gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada küstüğün kişileri görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun kişilerle barışmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet eder.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada küs olduğu kişileri görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işarettir.

Rüyada küs olan iki kişinin barıştığını görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments