Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde olan kişiyi görmek

Rüyada askerde olan kişiyi görmek

Rüyada askerde olan kişiyi görmek sevdiği insanların olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, onlarla iyi geçim halinde olacağına, zaferlere doymayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada askerde olan kişiyi gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Rüyada sevdiğin kişinin askere gittiğini görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi asker olarak görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi asker görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi asker görmek hak yiyeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada askere giden kişiyi görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı yorulmaktadır.

Rüyada askerde olan kişiyi görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada askerle telefonda konuşmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini asker görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments