Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerle telefonda konuşmak

Rüyada askerle telefonda konuşmak

Rüyada askerle telefonda konuşmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, prestij kazanılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kişinin şansının artacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada askerle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Rüyada askerle telefonda konuşmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonda askerle konuşmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada erkekle telefonda konuşmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayınvalideyle telefonda konuşmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle telefonda konuşmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine inanılır.

Rüyada bir kadınla telefonda konuşmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına inanılır.

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak rakiplerin her konuda fark atacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla telefonda konuşmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments