Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini asker görmek

Rüyada ölü birini asker görmek

Rüyada ölü birini asker görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, gelir kaybedeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini asker gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüyü askere göndermek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü asker olarak görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölü asker görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü asker görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada ölü askerler görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini asker görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu askere göndermek ister istemez başının belaya gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok daha mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada sivil asker olmak rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments