Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi asker görmek

Rüyada sevdiği kişiyi asker görmek

Rüyada sevdiği kişiyi asker görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi asker gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin askere gittiğini görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sağlığından olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi asker görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi asker olarak görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi asker görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, dara düşeceğine işaret eder.

Rüyada askerde olan kişiyi görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada askere giden kişiyi görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini askere uğurlamak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini askere göndermek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments