Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiyle öpüşmek

Rüyada küs olduğun kişiyle öpüşmek

Rüyada küs olduğun kişiyle öpüşmek dönmeyen şansın artık döneceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, insanlara öncülük edeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaşam enerjisi veren kişi ya da yerleri ziyaret ederek enerji toplayabilirsiniz.

Rüyada küs olunan kişiyi görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğu kişiyi görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişinin evine gitmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olan iki kişinin barıştığını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments