Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuruyemiş yemek

Rüyada kuruyemiş yemek

Rüyada kuruyemiş yemek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuruyemiş yemek gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada kuru vişne yemek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru erik yemek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kara üzüm yemek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, darlanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru pasta yemek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru ot yemek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments