Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru vişne yemek

Rüyada kuru vişne yemek

Rüyada kuru vişne yemek ailesinin de büyük olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru vişne yemek gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Rüyada kuru vişne yemek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işarettir.

Rüyada vişne kurusu yemek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru vişne görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne kurusu görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işaret eder.

Rüyada vişneli pasta yemek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Rüyada vişneli dondurma yemek itibarın sarsılacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada vişne koparıp yemek büyük bir makama geleceğine, lüksüne de lüks katacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna yorulur.

Rüyada vişne toplayıp yemek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments