Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fatıma anamızın elini görmek

Rüyada fatıma anamızın elini görmek

Rüyada fatıma anamızın elini görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada fatıma anamızın elini gördüyseniz:

  • Reaksiyonlarınızı kontrol etmemeniz çevrenizde uyumsuz bir insan olarak tanınmanıza neden olabilir.

Rüyada fatıma anamızın elini görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada fatma anamızın elini görmek arif kimselerden sayılacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet eder.

Rüyada fatma ananın elini görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada fatima anayı görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada fatma anayı görmek işinin başından ayrılmayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, geçimin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada fatıma anamızın mezarını görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fatma anamızı görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fadime anamızı görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments