Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dut yemek

Rüyada siyah dut yemek

Rüyada siyah dut yemek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, iftiraya uğrayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada siyah dut yemek gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Rüyada siyah dut yemek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada siyah dut üzümü yemek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah dut yediğini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah dut görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada siyah dut toplamak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz dut görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Rüyada ham dut yemek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada dut ve incir yemek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments