Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş gül görmek

Rüyada kurutulmuş gül görmek

Rüyada kurutulmuş gül görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, işinin başına geçeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş gül gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Rüyada kurutulmuş kırmızı gül görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş gül görmek zor zamanlar yaşanacağına, bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek pek az kazanç getireceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kayısı kurutmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada sebze kurutmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş bamya görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizlerin kuruduğunu görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments