Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurum amirini görmek

Rüyada kurum amirini görmek

Rüyada kurum amirini görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, huzuru yakalayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurum amirini gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada kurum amirini görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, hayır dualarına nail olacağına işaret eder.

Rüyada eski amirini görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada üst amirini görmek yeni projelere atılacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulur.

Rüyada amirle kavga etmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdür amir görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada polis amiri görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerindeki amirini görmek kişinin sıkıntıların artacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada emniyet amiri olmak nitelik ve farklılık geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments