Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı sulamak

Rüyada toprağı sulamak

Rüyada toprağı sulamak itibar kazanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada toprağı sulamak gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada toprak sulamak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet eder.

Rüyada toprağı sulamak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada toprağı suladığını görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada kurumuş toprak sulamak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Rüyada kuru toprağı sulamak birikiminin artacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla toprak sulamak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru toprak sulamak insanlar tarafından takdir toplayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet eder.

Rüyada bahçede çiçek sulamak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments