Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru pasta yediğini görmek

Rüyada kuru pasta yediğini görmek

Rüyada kuru pasta yediğini görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuru pasta yediğini gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Rüyada kuru pasta yediğini görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kuru pasta yemek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada kuru pasta görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kuru pasta ikram etmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet eder.

Rüyada kuru pasta dağıtmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çevresinin genişleyeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru pasta yapmak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek işe ve aşa kavuşacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada çilekli pasta yediğini görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments