Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli pasta yediğini görmek

Rüyada çilekli pasta yediğini görmek

Rüyada çilekli pasta yediğini görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, anne baba dualarının alınacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalettir.

Rüyada çilekli pasta yediğini gördüyseniz:

  • Çevreyle sevgi dolu ilişkiler kurma arzusundasınız.

Rüyada çilekli pasta yediğini görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada çilekli yaş pasta görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada çilekli pasta yapmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilekli pasta yemek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada çilekli yaş pasta yemek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına inanılır.

Rüyada birine çilek yedirmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada çilek yedirmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments