Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru pasta yapmak

Rüyada kuru pasta yapmak

Rüyada kuru pasta yapmak kazancının çok düşeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, asla harama bulaşmayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru pasta yapmak gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Rüyada kuru pasta yapmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada kuru pasta dağıtmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru pasta yemek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işarettir.

Rüyada kuru pasta görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, zor günler geçirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada kuru pasta ikram etmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru pasta yediğini görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada çilekli pasta yapmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments