Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm kurusu yemek

Rüyada üzüm kurusu yemek

Rüyada üzüm kurusu yemek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, yeni malların alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada üzüm kurusu yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Rüyada üzüm kurusu yemek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kazançlı adımlar atılacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işarettir.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işarettir.

Rüyada kuru sarı üzüm yemek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru üzüm yemek görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalettir.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zor durumlarda kalacağına alamet eder.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kendi işinin sahibi olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kuru kara üzüm yemek rahat bir nefes alınacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments