Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ve asker arabası görmek

Rüyada asker ve asker arabası görmek

Rüyada asker ve asker arabası görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada asker ve asker arabası gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada asker arabasına binmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker ve asker arabası görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret eder.

Rüyada asker arabası görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerden kaçmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine alamet eder.

Rüyada bir tabur asker görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Rüyada birini asker olarak görmek çok ünlü bir kişi olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker mektubu okumak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini asker görmek çok kötü günler yaşayacağına, çok yükseleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments