Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabur asker görmek

Rüyada bir tabur asker görmek

Rüyada bir tabur asker görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, umutların yıkılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir tabur asker gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada bir tabur asker görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker taburu görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada hastaneden taburcu olduğunu görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada askeri tabur görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastaneden taburcu olmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerliğinin bitmediğini görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar askere gitmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments