Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker arabası görmek

Rüyada asker arabası görmek

Rüyada asker arabası görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kişisel problemlerini çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker arabası gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Rüyada asker arabası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına inanılır.

Rüyada asker arabasına binmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada asker ve asker arabası görmek zorlukları teker teker aşacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, memur ise terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker cenazesi görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada askerden saklanmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulur.

Rüyada askere gidecek birini görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekrardan askere gitmek neredeyse mahkemelik olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askere ekmek vermek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, işlerine yeni işler katacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments