Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini asker olarak görmek

Rüyada birini asker olarak görmek

Rüyada birini asker olarak görmek rızkının azalacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, muradın gerçekleşeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine tabir olunur.

Rüyada birini asker olarak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada askerde namaz kılmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına delalet eder.

Rüyada yahudi asker görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada evinde asker görmek malının ve parasının çoğalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan ve asker görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını askere giderken görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada asker tarafından bıçaklanmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüfekli asker görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments