Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu üzüm görmek

Rüyada kurtlu üzüm görmek

Rüyada kurtlu üzüm görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, istemediği halde borçlanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu üzüm gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Rüyada kurtlu üzüm yemek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu siyah üzüm görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işarettir.

Rüyada kurtlu üzüm görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış üzüm görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada üzümde kurt görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada asma üzüm görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işarettir.

Rüyada üzüm çekirdeği ekmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil üzüm aldığını görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments