Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma üzüm görmek

Rüyada asma üzüm görmek

Rüyada asma üzüm görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada asma üzüm gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada asmada kara üzüm görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada asmadan üzüm toplamak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm asmaları görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada asmada üzüm yemek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına yorulur.

Rüyada üzüm asması görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına alamet eder.

Rüyada siyah üzüm asması görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada üzüm ve asma görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada asma üzüm şırası görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tamamen içine kapanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments