Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış üzüm görmek

Rüyada kurtlanmış üzüm görmek

Rüyada kurtlanmış üzüm görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kurtlanmış üzüm gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Rüyada kurtlu üzüm yemek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret eder.

Rüyada kurtlanmış üzüm görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzümde kurt görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalettir.

Rüyada kurtlu siyah üzüm görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kurtlu üzüm görmek imkânlarının çoğalacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm pestili görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm sarması görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments