Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil üzüm aldığını görmek

Rüyada yeşil üzüm aldığını görmek

Rüyada yeşil üzüm aldığını görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil üzüm aldığını gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Rüyada yeşil üzüm aldığını görmek şansın açılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada üzüm aldığını görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden üzüm aldığını görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine tabir olunur.

Rüyada çekirdeksiz yeşil üzüm görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil üzüm yemek görmek rahatın ve konforun geleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada asmada yeşil üzüm görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil üzüm tanesi görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments