Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu salatalık görmek

Rüyada kurtlu salatalık görmek

Rüyada kurtlu salatalık görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, kısmetinizin açılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, evindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu salatalık gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Rüyada kurtlu salatalık görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada salatalık satın aldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin salatalık verdiğini görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, düşmanlarının güçleneceğine alamet eder.

Rüyada salatalık suyu içmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kötü noktalara geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze salatalık görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, önemli sorumluluklar alacağına işaret eder.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada soyulmuş salatalık görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Rüyada bahçeden salatalık koparmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments