Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeden salatalık koparmak

Rüyada bahçeden salatalık koparmak

Rüyada bahçeden salatalık koparmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Rüyada bahçeden salatalık koparmak gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Rüyada bahçeden salatalık yemek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeden salatalık toplamak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada bahçede salatalık toplamak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık bahçesi görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeden salatalık topladığını görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, insanlarla iç içe olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden salatalık koparmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, düzenin kurulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede salatalık görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık bahçesini görmek hakkını yedirtmeyeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments