Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı portakal görmek

Rüyada sarı portakal görmek

Rüyada sarı portakal görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada sarı portakal gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Rüyada sarı portakal görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada portakal reçeli yemek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tuvalette portakal görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, çok mutlu edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada portakal kabuğu soymak işlerinde verimin artacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine portakal vermek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ömrünün de uzun olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal yedirmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Rüyada portakal fırlatmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada turuncu portakal görmek hayat boyu desteği olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments